OLTENIA FORUM

Bine Ati Venit Pe OLTENIA SUD !!!

FORUMUL OLTENILOR DE PRETUTINDENI

Pentru a avea acces la mai multe functii Logati-va sau Creati un cont nou !!!

Va Multumim !!!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

OLTENIA FORUM

Bine Ati Venit Pe OLTENIA SUD !!!

FORUMUL OLTENILOR DE PRETUTINDENI

Pentru a avea acces la mai multe functii Logati-va sau Creati un cont nou !!!

Va Multumim !!!

OLTENIA FORUM

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
OLTENIA FORUM

Forumul Oltenilor de Pretutindeni

Vizitati www.autoeleston.tk

Ultimele subiecte

» Reparatii injectoare common rail Delphi pentru Dacia Logan, Renault 1.5dCi, Ford
Zgomot motoras din consola centrala EmptyJoi Mai 23, 2013 12:42 pm Scris de EndorDiesel

» Reparatii injectoare common-rail Bosch (de la 80 RON - se pot trimite prin curier)
Zgomot motoras din consola centrala EmptyJoi Mai 23, 2013 12:40 pm Scris de EndorDiesel

» Cumpar auto pentru dezmembrari
Zgomot motoras din consola centrala EmptyVin Apr 05, 2013 1:09 pm Scris de Acdezmembrari

» POEZIE Petruta Serban
Zgomot motoras din consola centrala EmptySam Ian 19, 2013 2:15 pm Scris de BESTPROIECT

» Sifonarie
Zgomot motoras din consola centrala EmptyMar Ian 15, 2013 1:48 pm Scris de Frumuselu alexandru

» CUM SA CONSTRUIESTI O CASA IEFTINA ?
Zgomot motoras din consola centrala EmptyJoi Dec 20, 2012 4:33 pm Scris de BESTPROIECT

» CASE IEFTINE. CASE LEMN. PLANURI CASE. CASE AMERICANE.
Zgomot motoras din consola centrala EmptyMar Dec 04, 2012 2:09 pm Scris de BESTPROIECT

» CASE IEFTINE. CASE LEMN. PLANURI CASE. CASE AMERICANE.
Zgomot motoras din consola centrala EmptyMar Dec 04, 2012 2:09 pm Scris de BESTPROIECT

» CASE LA CHEIE- INTRE 20-40.000 EURO !!! PESTE 1000 PLANURI CASE ! CASE IEFTINE.
Zgomot motoras din consola centrala EmptyVin Noi 30, 2012 6:28 pm Scris de BESTPROIECT

SCOALA DE SOFERI ELESTON

Zgomot motoras din consola centrala Glitterfy0112504T673D30

SPATII COMERCIALE

Zgomot motoras din consola centrala 79704417518

Zgomot motoras din consola centrala

llorenzo

Data de inscriere : 20/01/2010

Zgomot motoras din consola centrala Empty Zgomot motoras din consola centrala

Mesaj  llorenzo Vin Ian 22, 2010 10:41 am

E un motoras care face zgomot cand intru in masina, de mai multe ori pe Zgomotul se aude imediat cand intri in masina dupa ce deschizi usa, fara sa pui cheia in contact si are tonalitati si intensitati diferite.Se aude pentru 3-5 secunde si suna exact ca un motoras gripat care se chinuie sa mearga si se aude exact din consola centrala. Acest zgomot sigur nu are legatura cu cd-ul si cred ca nici cu ventilatia.Cand am luat masina nu se auzea asa ceva. Mai e cineva pe forum care are aceeasi problema dar deocamdata nu a primit nici un raspuns.Problema e ca in decmbrie fac 2 ani si adio apoi garantie si nu as vrea sa repar dupa aia pe banii mei.Nu pot sa ma duc la service pt ca aia o sa zica nu au inteles si nici nu o sa pot sa le arat pt ca acest zgomot apare dupa ce nu ai mers o perioda mai lunga(adica dupa o pauza de minim cateva ore si intotdeauna dimineata dupa ce sta toata noaptea).
    Va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat!!!!!
    llorenzo

Data de inscriere : 20/01/2010

Zgomot motoras din consola centrala Empty Re: Zgomot motoras din consola centrala

Mesaj  llorenzo Vin Ian 22, 2010 10:42 am

A patit-o si un prieten de-al meu, dupa care s-a lecuit de diesel. Tot asa, cand depasea 100 la ora ramanea fara acceleratie, trebuind sa opreasca si sa o lase cateva minute, dupa care isi revenea. Problema la el a fost colmatarea pompei de injectie din cauza motorinei proaste de la noi si a reviziilor nefacute la timp. Acuma poate la tine n-o fi asta, ca schimbul pompei te costa cat nu face.

Data/ora curentă este: Sam Noi 23, 2024 1:50 am