E un motoras care face zgomot cand intru in masina, de mai multe ori pe Zgomotul se aude imediat cand intri in masina dupa ce deschizi usa, fara sa pui cheia in contact si are tonalitati si intensitati diferite.Se aude pentru 3-5 secunde si suna exact ca un motoras gripat care se chinuie sa mearga si se aude exact din consola centrala. Acest zgomot sigur nu are legatura cu cd-ul si cred ca nici cu ventilatia.Cand am luat masina nu se auzea asa ceva. Mai e cineva pe forum care are aceeasi problema dar deocamdata nu a primit nici un raspuns.Problema e ca in decmbrie fac 2 ani si adio apoi garantie si nu as vrea sa repar dupa aia pe banii mei.Nu pot sa ma duc la service pt ca aia o sa zica nu au inteles si nici nu o sa pot sa le arat pt ca acest zgomot apare dupa ce nu ai mers o perioda mai lunga(adica dupa o pauza de minim cateva ore si intotdeauna dimineata dupa ce sta toata noaptea).
Va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat!!!!!
Va rog frumos sa-mi dati si mie un sfat!!!!!
Joi Mai 23, 2013 12:42 pm Scris de EndorDiesel
» Reparatii injectoare common-rail Bosch (de la 80 RON - se pot trimite prin curier)
Joi Mai 23, 2013 12:40 pm Scris de EndorDiesel
» Cumpar auto pentru dezmembrari
Vin Apr 05, 2013 1:09 pm Scris de Acdezmembrari
» POEZIE Petruta Serban
Sam Ian 19, 2013 2:15 pm Scris de BESTPROIECT
» Sifonarie
Mar Ian 15, 2013 1:48 pm Scris de Frumuselu alexandru
» CUM SA CONSTRUIESTI O CASA IEFTINA ?
Joi Dec 20, 2012 4:33 pm Scris de BESTPROIECT
» CASE IEFTINE. CASE LEMN. PLANURI CASE. CASE AMERICANE.
Mar Dec 04, 2012 2:09 pm Scris de BESTPROIECT
» CASE IEFTINE. CASE LEMN. PLANURI CASE. CASE AMERICANE.
Mar Dec 04, 2012 2:09 pm Scris de BESTPROIECT
» CASE LA CHEIE- INTRE 20-40.000 EURO !!! PESTE 1000 PLANURI CASE ! CASE IEFTINE.
Vin Noi 30, 2012 6:28 pm Scris de BESTPROIECT